16512

آموزش هچ کردن آرتمیا

برای دستیابی به بهترین نتایج این رهنمودها را دنبال کنید:

نمک : حدود یک قاشق غذا خوری نمک بدون ید به ازای هر لیتر آب.

pH : PH مناسب در هچ کردن تخم های میگو از اهمیت زیادی برخوردار است. PH شروع 8.0 یا بالاتر توصیه می شود. اگر pH آب خود را در زیر 7 است ، نمک اپسون و یا جوش شیرین می تواند در نرخ اضافه 1 / 2 قاشق چای خوری به ازای هر لیتر به شما کمک کند.

آموزش هچ کردن آرتمیا

دمای مناسب

دما : دمای مطلوب آب برای دریچه کامل 24 ساعته 27-26 درجه سانتیگراد است. دمای پایین منجر به این میشود که زمان هچ شدن تخم ها بیشتر می شود ، اما از 30 درجه سانتیگراد بیشتر نشود.

نور : برای دستیابی به بهترین میزان هچ شدن تخم ها می توان نور را اضافه کرد ، اما کاملاً حیاتی نیست.

هوادهی مناسب

هوادهی : هوادهی مداوم برای تعلیق تخم ها و تأمین سطح اکسیژن کافی برای بیرون آمدن آرتمیا ها از کیست ضروری است. یک جریان هوای ثابت و خوب که به تخمها فشار وارد نکند. بدون اینکه آنها را از سطح آب خارج کند.

ظرف هچ کردن : از ظروف هچ کردن تخم های با کف تخت باید خودداری شود. ظروف ته مخروطی یا “V” برای اطمینان از اینکه کیست ها در حین جوجه ریزی در حالت تعلیق باشند ، بهتر است. حتماً مخروط هچ کردن تخم های را با یک محلول کلر سبک بشویید و بگذارید بین استفاده از آن خشک شود.

آموزش هچ کردن آرتمیا

آموزش هچ کردن آرتمیا

  1. راه اندازی : مخروط هچ کردن تخم ها یا ظرف مشابه شکل V را در منطقه ای که نور کافی دارد قرار دهید. مخروطی برای سهولت برداشت و انتقال نور باید نیمه شفاف باشد.
  2. آب اضافه کنید : مخروط را با یک لیتر آب پر کنید و نصف قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. دمای مطلوب جوجه ریزی 28 28 درجه سانتیگراد است.
  3. افزودن تخم ها : افزودن تخم ها به میزان 1 گرم در لیتر یا کوارت یا تقریباً 1/2 قاشق چای خوری. تراکم سهام بالاتر باعث کاهش درصد هچ شدن می شود.
  4. هوادهی : هوادهی کافی را برای تعلیق تخم ها فراهم کنید.
  5. هچ : بسته به درجه حرارت آب ، کیست ها باید تقریباً در طی 18 تا 36 ساعت خارج شوند.
  6. برداشت : بعد از هچ شدن میگو ، هوادهی را خاموش یا حذف کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پوسته ها و میگوهای شور یا بچه جدا شوند.
  7. به پایین مخروط می نشیند یا به سمت منبع نور حرکت می کند. پوسته ها روی سطح شناور می شوند. پوسته تخم مرغ به رنگ قهوه ای و میگوی های کودک نارنجی تر هستند. پس از جدا شدن ، آرتیما ها را می توان از پایین با طول لوله هوا سیفون کرد یا در صورت مجهز بودن از طریق شیر به آرامی از پایین مخروط تخلیه کرد.
  8. شستشو : دمای گرم انکوباسیون و متابولیت های حاصل از محیط جوجه ریزی ، شرایط ایده آل را برای شکوفایی باکتری ایجاد می کند. شستشوی میگوی کودک در یک شبکه یا الک مشبک خوب با استفاده از آب تمیز تازه مهم است.
  9. تجهیزات تمیز : مخازن و تجهیزات جوجه کشی میگو باید به طور مرتب تمیز و ضد عفونی شوند.

چگونه بچه میگوی ها را برداشت کنم؟

برای برداشت میگو های کودک یا ناپلی ، کافی است هوا را خاموش کرده و چند دقیقه صبر کنید تا پوسته ها و آرتیما جدا شوند. پوسته ها به سطح شناور می شوند و ناپلی های زنده به سمت پایین مخروط به سمت منبع نور می روند. با جدا شدن ، ناپلی را می توان از پایین سیفون کرد یا از پایین مخروط از طریق لوله هوا تخلیه کرد.