آموزش هچ کردن آرتمیا
برای دستیابی به بهترین نتایج این رهنمودها را دنبال کنید:
نمک : حدود یک قاشق غذا خوری نمک بدون ید به ازای هر لیتر آب.
pH : PH مناسب در هچ کردن تخم های میگو از اهمیت زیادی برخوردار است. PH شروع 8.0 یا بالاتر توصیه می شود. اگر pH آب خود را در زیر 7 است ، نمک اپسون و یا جوش شیرین می تواند در نرخ اضافه 1 / 2 قاشق چای خوری به ازای هر لیتر به شما کمک کند.

دمای مناسب
دما : دمای مطلوب آب برای دریچه کامل 24 ساعته 27-26 درجه سانتیگراد است. دمای پایین منجر به این میشود که زمان هچ شدن تخم ها بیشتر می شود ، اما از 30 درجه سانتیگراد بیشتر نشود.
نور : برای دستیابی به بهترین میزان هچ شدن تخم ها می توان نور را اضافه کرد ، اما کاملاً حیاتی نیست.
هوادهی مناسب
هوادهی : هوادهی مداوم برای تعلیق تخم ها و تأمین سطح اکسیژن کافی برای بیرون آمدن آرتمیا ها از کیست ضروری است. یک جریان هوای ثابت و خوب که به تخمها فشار وارد نکند. بدون اینکه آنها را از سطح آب خارج کند.
ظرف هچ کردن : از ظروف هچ کردن تخم های با کف تخت باید خودداری شود. ظروف ته مخروطی یا “V” برای اطمینان از اینکه کیست ها در حین جوجه ریزی در حالت تعلیق باشند ، بهتر است. حتماً مخروط هچ کردن تخم های را با یک محلول کلر سبک بشویید و بگذارید بین استفاده از آن خشک شود.

آموزش هچ کردن آرتمیا
- راه اندازی : مخروط هچ کردن تخم ها یا ظرف مشابه شکل V را در منطقه ای که نور کافی دارد قرار دهید. مخروطی برای سهولت برداشت و انتقال نور باید نیمه شفاف باشد.
- آب اضافه کنید : مخروط را با یک لیتر آب پر کنید و نصف قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. دمای مطلوب جوجه ریزی 28 28 درجه سانتیگراد است.
- افزودن تخم ها : افزودن تخم ها به میزان 1 گرم در لیتر یا کوارت یا تقریباً 1/2 قاشق چای خوری. تراکم سهام بالاتر باعث کاهش درصد هچ شدن می شود.
- هوادهی : هوادهی کافی را برای تعلیق تخم ها فراهم کنید.
- هچ : بسته به درجه حرارت آب ، کیست ها باید تقریباً در طی 18 تا 36 ساعت خارج شوند.
- برداشت : بعد از هچ شدن میگو ، هوادهی را خاموش یا حذف کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پوسته ها و میگوهای شور یا بچه جدا شوند.
- به پایین مخروط می نشیند یا به سمت منبع نور حرکت می کند. پوسته ها روی سطح شناور می شوند. پوسته تخم مرغ به رنگ قهوه ای و میگوی های کودک نارنجی تر هستند. پس از جدا شدن ، آرتیما ها را می توان از پایین با طول لوله هوا سیفون کرد یا در صورت مجهز بودن از طریق شیر به آرامی از پایین مخروط تخلیه کرد.
- شستشو : دمای گرم انکوباسیون و متابولیت های حاصل از محیط جوجه ریزی ، شرایط ایده آل را برای شکوفایی باکتری ایجاد می کند. شستشوی میگوی کودک در یک شبکه یا الک مشبک خوب با استفاده از آب تمیز تازه مهم است.
- تجهیزات تمیز : مخازن و تجهیزات جوجه کشی میگو باید به طور مرتب تمیز و ضد عفونی شوند.
چگونه بچه میگوی ها را برداشت کنم؟
برای برداشت میگو های کودک یا ناپلی ، کافی است هوا را خاموش کرده و چند دقیقه صبر کنید تا پوسته ها و آرتیما جدا شوند. پوسته ها به سطح شناور می شوند و ناپلی های زنده به سمت پایین مخروط به سمت منبع نور می روند. با جدا شدن ، ناپلی را می توان از پایین سیفون کرد یا از پایین مخروط از طریق لوله هوا تخلیه کرد.