ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


1- پروتئین  اسپیرولینا :حاوی بالاترین میزان پروتئین موجود


در غذاهای طبیعی است. یک منبع غنی از 18 نوع اسید آمینه متفاوت است که 8 نوع از این اسیدآمینه ها ضروری بوده و در بدن ساخته نمی شوند. از آنجاییکه اسپیرولینا دیواره سلولی ندارد پروتئین موجود در آن به راحتی جذب بدن می شود. بدون پروتئین امکان ادامه حیات وجود ندارد. نقش پروتئین در بدن فراتراز ساختن سلولها و مرمت کردن بافتها است. پروتئین ها آنتی بادی ها را می سازند که نقش آنها مبارزه با هجوم باکتری ها و ویروس ها بوده و همچنین پروتئین ها قسمت مهمی از آنزیم ها و هورمون های بدن را تشکیل می دهند. پروتئین ها اکسیژن را در بدن حمل می کند و یکی از اجزای مهم دستگاه عصبی بوده و عمده فعالیت های عصبی توسط پروتئین ها است. خلوص پروتئین موجود در اسپیرولینا قابل مقایسه با تخم مرغ است و کیفیت آن توسط سازمان غذا و کشاورزی آمریکا تایید شده است. اسپیرولینا منبع غنی از پروتئین با چربی کم ، کالری کم، بدون کلسترول است و مانند دیگر منابع پروتئین مانند گوشت، پروتئین و لبنیات پر از چربی ، کالری و کلسترول نیست.

 

 

2-کربوهیدرات ها: اسپیرولینا به سرعت در بدن انرژی ایجاد می کند بدون اینکه پانکراس تحت فشار قرار بگیرد.

 

3- چربی ها: اشکال اولیه کربوهیدرات ها در اسپیرولینا قند رامنوز و گلیکوژن است که براحتی بدون دخالت انسولین جذب می شود. اسپیرولینا حاوی ترکیب یگا نه ای از اسیدها چرب ضروری به نام گامالینولئیک اسید  (GLA) است . GLA پیش ماده پروستاگلندین هاست که فرایندهای زیادی را در بدن کنترل می کنند. بعد از شیر مادر اسپیرولینا تنها منبع GLA است. GLA به ترمیم DNA بعد از تماس با رادیو اکتیو موثر است.

 

4- پیگمانهای طبیعی: چربی ها از اسیدهای چرب تشکیل شده اند. بدن انسان به منبع غذایی اسیدهای چرب غیر اشباع که برای حفظ فعالیت های حیاتی بدن ضروری است نیاز دارد. اسیدهای چرب نقش خود را در پروسه های حیاتی بدن ما با تبدیل شدن به پروستاگلندین ها ایفا می کنند. رنگ تیره اسپیرولینا به خاطر وجود غلظت های بالایی از سه رنگ طبیعی کاروتنوئیدها، کلروفیل و فیکوسیانین است که این رنگها متابولیسم حیاتی بدن را تنظیم می کنند.

 

1-4 : کاروتنوئیدها:

2-4 : کلروفیل: کاروتنوئیدها پیگمانهای نارنجی زرد هستند. از بین تمام کاروتنوئیدها، بتاکارتن ازاین رو که پیش ساز ویتامین A است از مهم ترین انواع کاروتنویید هاست. بتاکارتن موجود در اسپیرولینا 10 برابر بتاکارتن موجود در هویج می باشد. از ویژگیهای بارز بتاکارتن طبیعی موجود در اسپیرولینا این است که تنها در صورت نیاز بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

 

3-4 : فیکوسیانین: در بسیاری از موارد از کلروفیل به عنوان خون سبز یاد می کنند زیرا شباهت بسیار زیادی به هموگلوبین خون انسان دارد. اثر بسیار خوب اسپیرولینا در درمان کم خونی به خاطر تبدیل کلروفیل به هموگلوبین است که زیست دستیابی آن بسیار بهتر از آهن است. همچنین اسپیرولینا یکی از عوامل تصفیه کننده خون بدن است. این گیاه حاوی 1/1 درصد کلروفیل است که با این میزان یکی از غنی ترین منابع کلروفیل در طبیعت است.

 

5- آنزیم ها: مهمترین پیگمان موجود در اسپیرولینا فیکو سیانین است. این پیگمان آبی اثرات بسیار مهمی دارد و یکی از مهم ترین اثرات آن تحریک کردن سیستم ایمنی بدن است.فیکوسیانین سبب تصفیه خون ، غلبه بر انمی و یبوست ،ترمیم زخم ها و تنظیم سوخت و ساز بدن و سم زدائی می شود.این ترکیب هم چنین hematopoiesis را تحریک می کند. و بر روی سلول های پیش ساز بنیادی در مغز استخوان تاثیر می گذارد که این سلول ها سازنده ی گلبول های سفید و قرمز است.

 

6-گلوکولیپیدها و سولفولیپیدها: آنزیم های موجود در گیاه تغییرات شیمیایی لازم در داخل بدن را تسریع می کنند. سوپر اکسید دیسمو تازها و گلوتاتیون پراکسیداز از مهمترین آنزیم های موجود در اسپیرولینا هستند. گفته می شود این آنزیم ها اثرات آنتی اکسیدانی داشته و پروسه پیرشدن را به تعویق می اندازند.

 

7- پلی آمین ها: دو ماده یاد شده چربی های موجود در اسپیرولینا را می سازند. این دو ماده بطور چشمگیری مقاومت بدن را در برابر عفونت های ویروسی افزایش می دهند.

 

8- مواد معدنی: این مولکول ها باعث بوی خاص اسپیرولینا می شوند و همچنین مسئولیت سالم نگه داشتن غشای سلولی به عهده آنهاست. میزان پلی آمین ها در اسپیرولینای تازه بسیار بالاست. با قرار گرفتن اسپیرولینا در مجاورت نور و حرارت پلی آمین ها از بین می روند. از انجا که این جلبک در آب های قلیایی زندگی میکند مقدار زیادی مواد معدنی را در خود ذخیره می کند . بسیاری از این مواد معدنی برای تعادل الکترولیتی و تنظیم اسمزی آبزیان ضروری هستند. آهن: آهن برای تشکیل هموگلوبین و تقویت سیستم ایمنی سالم ضروری است. آهن موجود در اسپیرولینا به آسانی هضم و جذب می شود. پیگمان فیکوسیانین موجود در اسپیرولینا دسترسی زیستی آهن موجود در آن را افزایش میدهد. همچنین آهن موجود در اسپیرولینا هیچ گونه واکنش آلرژیک ایجاد نمی کند. منیزیم: این ماده معدنی جذب کلسیم را بهبود بخشیده و فشار خون را تنظیم می کند. کروم: کروم یک عامل ضروری برای عملکرد انسولین در بدن است. این ماده عملکرد انسولین را بهبود بخشیده و در نتیجه باعث مصرف مؤثر گلوکز توسط سلولها می شود. کروم موجود در اسپیرولینا نیز عملکرد انسولین را بهبود بخشیده و در نتیجه مصرف گلوکز را در بین افراد مبتلا به دیابت بهتر می کند. دیگر انواع ویتامین B مانند ویتامین ، (نیاسین)، (بیوتین)، (پانتوتنیک اسید) و مواد مغذی دیگراز جمله فولیک اسید، اینوزیتول و ویتامین E و C هم در اسپیرولینا یافت می شود. 

 

9- ویتامین ها: اسپیرولینا غنی ترین و تنها منبع گیاهی ویتامین است که یکی از مواد ضروری برای آزاد سازی انرژی در بدن و بهتر کار کردن دستگاه عصبی است. اسپیرولینا حاوی phytonutrientt هاست که می تواند سطح انرژی فرد را بهبود بخشیده با خستگی مبارزه کند. محتویات استثنایی اسپیرولینا که در افزایش سطح انرژی بدن شرکت دارند.

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test