16512
  • جلوگیری از کاهش شدید تلفات در مرغداری

    بخش قابل توجهی  از تلفات در سالن های پرورش و  نگهداری طیور(مرغ) ،  ناشی از مسئله ای بنام مرگ ناگهانی بوده که متخصصین دنیا آنرا با نام ( DSS ) یا Death  Suddenly Syndrome می شناسند، مرغ بطور ناگهانی سکته کرده ، در کالبدگشایی  خونریزی شدید داخلی مشاهده می شود و داخل بدن مرغ پرخون است، این بیماری بدون هیچ مقدمه  و سابقه ای بطور ناگهانی اتفاق می افتد ،  پس از بررسی های دقیق موارد فوق، هیچ  نوع بیماری خاصی تشخیص داده نشده و گفته می شود که مرگ بدلایل ناشناخته ای صورت  گرفته است.
    متخصصین جهان  این را مسئله ای لاینحل قلمداد کرده  و ظاهرا درمانی برای آن نداشته  و برای پیشگیری از این مشکل دستوراتی را صادر می کنند که تا کنون در عمل خیلی موثر نبوده است،  آنها  تلفات این  مورد را جزو تلفات عادی بحساب  آورده و توصیه می کنند که مرغداران باید با این مشکل  بسازند و بسوزند.
    این معضل همیشه دغدغه خاطر مرغداران و پرورش دهندگان طیور درسراسر دنیا بوده است .

  • عواقب ناشی از وجود بستر خیس در طیور

    1- افزایش مقدار آمونیاک در سالن که ناشی از تخمیر اوره میباشد .
    2- کاهش مصرف دان ناشی از افزایش آمونیاک و بروز و یا تشدید عوارض تنفسی و مستعد شدن گله به بیماریهای میکروبی و کلی باسیلوز
    3- کاهش جذب مواد و کاهش راندمان و عملکرد گله .
    4- مستعد شدن گله به بیماریهای روده و بویژه کوکسیدیوز
    5- آلودگی سطح خارجی پرنده چه عواملی سبب می شود تا در فصل سرما رطوبت را کنترل کنیم

  • تنش گرمایی چیست؟

    وقتی پرندگان برای تعادل حرارت در بدن و از دست دادن حرارت از بدن دچار مشکل می شوند، در معرض تنش گرمایی قرار می‌گیرند. چنین واقعه‌ایی می‌تواند در تمام سنین و در انواع گروه‌های طیور اتفاق بیافتد

  • خوراک در جوجه های گوشتی

    کنترل مصرف خوراکمطالعه تئوری های فیزیولوژیکی کنترل مصرف خوراک در پستانداران از سال 1988 آغاز شد که در آن زمان دانسته ها راجع به طیور کم بود. کنترل مصرف خوراک در پستانداران وابسته به نواحی خاصی از هیپوتالاموس مغز است که دارای محرک ها و تنظیم کننده های بیشماری است. برخلاف پستانداران، در پرندگان خاصیت بافت خوراک و دیدن آن تأثیر بیشتری بر مصرف خوراک دارد ( نسبت به طعم و مزه ی خوراک). در مقایسه با پستانداران، پرندگان حس بویایی ضعیف تری دارند. همچنین پرنده اگر شکل خوراک را تشخیص ندهد، آن را با ولع نخواهد خورد.

  • کیفیت آب

    میزان نمک‌های کلسیم (سختی آب)، شوری و نیترات آب باید سنجیده شود. بعد از تمیز کردن سالن و قبل از رسیدن ‌‌جوجه‌ها، نمونه‌هایی از آب فارم در مبدا، تانک‌های ذخیره‌ای و نقاط نوشیدن برای آزمایش میکروبی جمع آوری شود.

  • 1
آخرین مطالب
جلوگیری از کاهش شدید تلفات در مرغداری جلوگیری از کاهش شدید تلفات در مرغداری

بخش قابل توجهی  از تلفات در سالن های پرورش و  نگهداری طیور(مرغ) ،  ناشی از مسئله ای بنام مرگ ناگهانی بوده که متخصصین دنیا آنرا با نام ( DSS ) یا Death  Suddenly Syndrome می شناسند، مرغ بطور ناگهانی سکته کرده ، در کالبدگشایی  خونریزی شدید داخلی مشاهده می شود و داخل بدن مرغ پرخون است، این بیماری بدون هیچ مقدمه  و سابقه ای بطور ناگهانی اتفاق می افتد ،  پس از بررسی های دقیق موارد فوق، هیچ  نوع بیماری خاصی تشخیص داده نشده و گفته می شود که مرگ بدلایل ناشناخته ای صورت  گرفته است.
متخصصین جهان  این را مسئله ای لاینحل قلمداد کرده  و ظاهرا درمانی برای آن نداشته  و برای پیشگیری از این مشکل دستوراتی را صادر می کنند که تا کنون در عمل خیلی موثر نبوده است،  آنها  تلفات این  مورد را جزو تلفات عادی بحساب  آورده و توصیه می کنند که مرغداران باید با این مشکل  بسازند و بسوزند.
این معضل همیشه دغدغه خاطر مرغداران و پرورش دهندگان طیور درسراسر دنیا بوده است .