شکل فیزیکی دان به صورت پلت می باشد.
* میزان مصرف میان دان حداقل ۱۸۰۰ گرم به ازای هر قطعه جوجه در نظر گرفته شود.
* مواد تشکیل دهنده پیش دان عبارتند از:
ذرت، کنجاله سویا، گندم، روغن های گیاهی، پودر ماهی، مکمل های معدنی و ویتامینه غنی شده، دی کلسیم فسفات، متیونین، لیزین، فیتاز، مولتی آنزیم، توکسین بایندر، محرک رشد و افزودنیهای مجاز
آنالیز
انرژی قابل متابولیسم | kcal/kg | ۲۹۸۰ |
---|---|---|
پروتئین خام | % | ۱۸٫۸ |
کلسیم | % | ۰٫۸۶ |
فسفر قابل دسترس | % | ۰٫۴ |
سدیم | % | ۰٫۱۵ |
لیزین قابل هضم | % | ۱٫۰۹ |
متیونین قابل هضم | % | ۰٫۴۶ |
متیونین + سیستین قابل هضم | % | ۰٫۷۸ |
ترئونین قابل هضم |