09126168829 شماره تماس پشتیبانی

سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی می باشد

میان دان

شکل فیزیکی دان به صورت پلت می باشد.
* میزان مصرف میان دان حداقل ۱۸۰۰ گرم به ازای هر قطعه جوجه در نظر گرفته شود.
* مواد تشکیل دهنده پیش دان عبارتند از:
ذرت، کنجاله سویا، گندم، روغن های گیاهی، پودر ماهی، مکمل های معدنی و ویتامینه غنی شده، دی کلسیم فسفات، متیونین، لیزین، فیتاز، مولتی آنزیم، توکسین بایندر، محرک رشد و افزودنیهای مجاز

آنالیز

انرژی قابل متابولیسم  kcal/kg۲۹۸۰
  پروتئین خام   % ۱۸٫۸
  کلسیم   % ۰٫۸۶
  فسفر قابل دسترس   % ۰٫۴
  سدیم   % ۰٫۱۵
  لیزین قابل هضم   % ۱٫۰۹
  متیونین قابل هضم   % ۰٫۴۶
  متیونین + سیستین قابل هضم   % ۰٫۷۸
  ترئونین قابل هضم