رنگدانه Lucantin Pink
طیـور برای زنده ماندن، تولید مثل، تولید اقتصادی و انجام واکنش های زیستی و حفظ سلامت علاوه بر نیاز به کربوهیدراتها، پروتئین ها و چربی ها به مـواد مغذی دیگـری هم احتیاج دارند. مکمل نیم درصد مرغ تخمگذار تولید شده توسط آرین رویش علاوه بر تامین نیازهای طیور تخمگـذار (طبق استاندارد سازمان دامپزشکی کشور) باعث رشد، افزایش تولید، تولید تخم مـرغ با اندازه مناسب افزایش مقاومت پوسته، تقویت اسکلت و عضلات، افزایش ایمنی بدن و تقویت سیستم عصبی می شود.
جایگزینی بخشی از مواد معدنی با منابع آلی در مکمل تخمگذار آرین رویش از ویژگی های منحصر به فرد آن است که جذب آنرا نسبت به سایر منابع مواد معدنی بهبود می بخشد و باعث افزایش عمر اقتصادی طیور تخمگذار می گردد.
وقتی پرندگان برای تعادل حرارت در بدن و از دست دادن حرارت از بدن دچار مشکل می شوند، در معرض تنش گرمایی قرار میگیرند. چنین واقعهایی میتواند در تمام سنین و در انواع گروههای طیور اتفاق بیافتد
بهبود عملکرد کبد و سوخت و ساز چربی در بدن طیورعارضه کبد چرب در طیور به ویژه طیور تخمگذار و مادر از عوامل کاهش دهنده ظرفیت تولید گله و بالا بردن مرگ و میر می باشد. افزایش چربی در کبد ناشی از عوامل متعددی می¬باشد از جمله این عوامل می توان به:عدم تعادل انرژی به پروتئینعدم تعادل اسید های آمینهکمبود ترکیبات لیپوتروپیک در جیرهبالا بودن سطح روغن های اشباعتنش گرمایی و سن بالای گله اشاره نمود.
تقویت کننده سیستم ایمنی طیور Poultry Immunoenhancerسیستم ایمنی و عملکرد آندستگاه ایمنی بخشی از بدن است که وظیفه شناسایی سلول ها و مولکول های خودی از بیگانه و از بین بردن یا بیخطر کردن آنها را برعهده دارد.
مانند سایر حیوانات بدن طیور دارای مجموعه عوامل دفاعی بسیار قوی در مقابل تهاجم عوامل خارجی است.
این عوامل شامل 1- پوست 2- غشاهای موکوسی 3- دستگاه دفاعی بدن می باشد.
1- افزایش مقدار آمونیاک در سالن که ناشی از تخمیر اوره میباشد .2- کاهش مصرف دان ناشی از افزایش آمونیاک و بروز و یا تشدید عوارض تنفسی و مستعد شدن گله به بیماریهای میکروبی و کلی باسیلوز3- کاهش جذب مواد و کاهش راندمان و عملکرد گله .4- مستعد شدن گله به بیماریهای روده و بویژه کوکسیدیوز5- آلودگی سطح خارجی پرنده چه عواملی سبب می شود تا در فصل سرما رطوبت را کنترل کنیم
A) از بین بردن خستگی...
کنترل مصرف خوراکمطالعه تئوری های فیزیولوژیکی کنترل مصرف خوراک در پستانداران از سال 1988 آغاز شد که در آن زمان دانسته ها راجع به طیور کم بود. کنترل مصرف خوراک در پستانداران وابسته به نواحی خاصی از هیپوتالاموس مغز است که دارای محرک ها و تنظیم کننده های بیشماری است. برخلاف پستانداران، در پرندگان خاصیت بافت خوراک و دیدن آن تأثیر بیشتری بر مصرف خوراک دارد ( نسبت به طعم و مزه ی خوراک). در مقایسه با پستانداران، پرندگان حس بویایی ضعیف تری دارند. همچنین پرنده اگر شکل خوراک را تشخیص ندهد، آن را با ولع نخواهد خورد.
بخش قابل توجهی از تلفات در سالن های پرورش و نگهداری طیور(مرغ) ، ناشی از مسئله ای بنام مرگ ناگهانی بوده که متخصصین دنیا آنرا با نام ( DSS ) یا Death Suddenly Syndrome می شناسند، مرغ بطور ناگهانی سکته کرده ، در کالبدگشایی خونریزی شدید داخلی مشاهده می شود و داخل بدن مرغ پرخون است، این بیماری بدون هیچ مقدمه و سابقه ای بطور ناگهانی اتفاق می افتد ، پس از بررسی های دقیق موارد فوق، هیچ نوع بیماری خاصی تشخیص داده نشده و گفته می شود که مرگ بدلایل ناشناخته ای صورت گرفته است.متخصصین جهان این را مسئله ای لاینحل قلمداد کرده و ظاهرا درمانی برای آن نداشته و برای پیشگیری از این مشکل دستوراتی را صادر می کنند که تا کنون در عمل خیلی موثر نبوده است، آنها تلفات این مورد را جزو تلفات عادی بحساب آورده و توصیه می کنند که مرغداران باید با این مشکل بسازند و بسوزند.این معضل همیشه دغدغه خاطر مرغداران و پرورش دهندگان طیور درسراسر دنیا بوده است .
با انجام اقدامات زیر میتوانید از رشد جلبک در اکواریوم های تازه راه اندازی شده گیاهی جلوگیری کنید:
افزایش دهنده ضخامت و استحکام پوسته تخم مرغ تولید تخم مرغ های با کیفیت پوسته مناسب در پویایی اقتصادی صنعت تخم مرغ تاثیر زیادی دارد. مشکلات مربوط به کیفیت تخم مرغ در حال حاضر سالانه میلیون ها دلار به این صنعت خسارت وارد می کند.
اسپیرولینا حاوی حدود 70 درصد پروتئین است
این پدیده به علت ایجاد نوعی جلبک تک سلولی است که به آب حالتی مه آلود و یا سبز رنگ میدهد. خیلی از افراد تازه کار تصور میکنند که فیلتر توان فیلتراسیون تانک را ندارد و در تلاش برای تقویت فیلتراسیون، فقط به زیاد شدن این جلبک کمک میکنند زیرا این جلبک با تغییر شرایط بیشتر میشود
معجزه ای از دل طبیعتتوجه روز افزون جامعه جهانی به سمت مصرف فرآورده های غذایی سالم و عاری از مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک ها (فرآورده های ارگانیک) موجب برقراری استاندارد های جدید برای مواد غذایی به ویژه تولیدات دامی شده است. در این رابطه مصرف آنتی بیوتیک های محرک رشد در بسیاری از کشورها منع شده و ترکیبات گیاهی به عنوان محرک رشد و سلامتی جایگزین آنها گردیده است.
1- پروتئین اسپیرولینا :حاوی بالاترین میزان پروتئین موجود
آفاق فلاحتیپروبیوتیکهاضامن سلامت آبزیان،عامل پایداری فعالیتهای آبزی پروری ومحیط زیست
فرم فیزیکی دان به صورت کرامبل است.میزان مصرف پیش دان حداقل 650 گرم به ازای هر قطعه می باشد.افزایش رشد جوجه در هفته دومکاهش استرس گله در برابر واکسیناسیون هایی که در گله انجام شدهمواد تشکیل دهنده پیش دان عبارتند از:ذرت، کنجاله سویا، گندم، مکمل های معدنی و ویتامینه غنی شده، دی کلسیم فسفات، متیونین، لیزین، فیتاز، مولتی آنزیم، توکسین بایندر، محرک رشد و افزودنیهای مجاز
این جلبک به صورت رشته های سبز موج دار و در هم تنیده در اکواریوم دیده میشوند که در لابلای گیاهانی مانند چمنها به سرعت رشد میکنند و بافت بسیار نرم و نازکی نیز دارند
شکل فیزیکی دان به صورت پلت می باشد.* میزان مصرف میان دان حداقل 1800 گرم به ازای هر قطعه جوجه در نظر گرفته شود.* مواد تشکیل دهنده پیش دان عبارتند از:ذرت، کنجاله سویا، گندم، روغن های گیاهی، پودر ماهی، مکمل های معدنی و ویتامینه غنی شده، دی کلسیم فسفات، متیونین، لیزین، فیتاز، مولتی آنزیم، توکسین بایندر، محرک رشد و افزودنیهای مجاز
گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود،
با نگاهی به ظاهر چرم شترمرغ، متوجه میشوید که چرمی با رخ بسیار زیبا و بینظیر را مورد بررسی قرار دادهاید.
بوقلمونهای نر به نام تام یا استک خواندهشده در حالی که بوقلمونهای ماده را همان مرغ یا هن مینامند.
آیا مایل به حذف این کالا هستید؟