f
09126168829 شماره تماس پشتیبانی

سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی می باشد
  • قوانین و مقررات
  • پروبیوتیک باکتوسل

    BACTOCELL PA 10 MD پروبیوتیک باکتوسل

    در سالیان اخیر میکروفلور دستگاه گوارش در تحقیقات پزشکی و دامپزشکی به شدت مورد توجه واقع شده است. در نتیجه این تحقیقات، نقش اساسی و جدائی ناپذیر میکروفلور دستگاه گوارش در حفظ سلامتی دام و طیور و آبزیان به وضوح آشکار گردیده است. میکروفلور دستگاه گوارش نه تنها در هضم غذا بلکه در بروز مقاومت مطلوب در برابر بیماریها نقش اساسی دارد. باکتوسل نخستین پروبیوتیک مجاز در دام و طیور و آبزیان می باشد که در سال ۲۰۰۹ در اتحادیه اروپا به ثبت رسیده است. این پروبیوتیک با ایجاد تغییرات مفید در جمعیت میکروبی روده و تولید اسید لاکتیک منجر به بهبود رشد، تولید و بازماندگی انواع ماهی و میگو می گردد.

    ترکیب:

    باکتوسل حاوی تعداد CFU/g  از باکتری سویه Pediococcus acidilactici MA 18/5M می باشد.

    مکانیسم اثر:

    باافزایش تعداد باکتریهای مفید روده، تولید اسید لاکتیک و کاهش PH روده، موجب توقف رشد پاتوژنها در دستگاه گوارش شده و با تحریک سیستم ایمنی آبزیان مقاومت آنها را علیه باکتریها، ویروسها و سایر عوامل استرس زا به میزان معنی داری کاهش می دهد.

    مقدار و روش مصرف:

    در مزرعه پرورش ماهی به صورت مخلوط در غذای ماهی و در کارخانجات تولید خوراک آبزیان در خوراک پلت یا اکسترود به روش Post-Pelleting همانند سایر افزودنی ها استفاده گردد.

    • در شرایط طبیعی: ۱۰۰ گرم در تن خوراک در تمام طول دوره پرورش
    • در صورت مشاهده تلفات بویژه در تابستان و زمستان: ۲۰۰ گرم در تن خوراک از دو هفته قبل از افزایش یا کاهش دما تا پایان تابستان و زمستان
    • میگو: ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم در تن خوراک

    فواید مصرف باکتوسل در خوراک ماهی:

    • بهبود ضریب تبدیل غذایی، افزایش بازده تولید و کاهش طول دوره پرورش
    • کاهش ابتلا به بیماری عفونی
    • حذف آنتی بیوتیک از جیره غذایی و صرفه جویی در هزینه ی درمان آنتی بیوتیکی در مزارع پرورش ماهی
    • بهبود و افزایش سلامتی شرایط فیزیولوژی روده
    • کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری ها و استرس حرارتی و سرمایی(تغییرات دمایی)

    بسته بندی:

    ساشه های ۵۰۰ گرمی

    تولید کننده:

    کمپانی LALLEMAND فرانسه